​Elmi Reçica: Ndërmarrësit e diasporës kanë potencialë për zhvillimin e Kosovës

​Elmi Reçica: Ndërmarrësit e diasporës kanë potencialë për zhvillimin e Kosovës

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Elmi Reçica, njëherësh udhëheqës i Departamentit të Diasporës, krahas takimeve për formimin e nëndegëve të PDK-së në diasporë, po takohet në Zvicër edhe me ndërmarrës shqiptarë të suksesshëm.


Reçica ka shkruar në faqen e tij në Facebook se ndërmarrësit shqiptarë në diasporë kanë fituar dijen, përvojën e kapitalin për të zhvilluar vendlindjen.

“Gjatë vizitës zyrtare në Zvicër po takoj dhe bashkëbisedoj me shumë ndërmarrës të suksesshëm të diasporës të cilët me ofrimin e kushteve, janë potenciali më i madh i zhvillimit ekonomik të Kosovës. Ata kanë arritur suksese të jashtëzakonshme në shtetin mik të Zvicrës dhe sot kanë përvojën, dijen dhe kapitalin për investime në vendlindje”, tha Reçica.

Lexo edhe

Video

1 Koment

  • […] takon deputeten Schneider dhe senatoren Gmür-Schoenenberger, i fton ta vizitojnë Kosovën​Elmi Reçica: Ndërmarrësit e diasporës kanë potencialë për zhvillimin e KosovësReçica takon në Zvicër ekspertin e energjisë Adhurim Haxhimusa: Diaspora ka shumë […]

Komentet janë të mbyllura.