​Edhe Haradinaj dënohet me 4 vjet e gjysmë burgim

​Edhe Haradinaj dënohet me 4 vjet e gjysmë burgim

Nasim Haradinaj është dënuar me 4 vjet e gjysmë burgim duke llogaritur kohën e kaluar në paraburgim dhe me gjobë prej100 euro, e cila duhet të paguhet deri më 18 korrik 2022. 


Ai është shpallur fajtor për tërë pikat e aktakuzës ndërsa i pafajshëm për pikën e hakmarrjes.

Lexo edhe

Video

1 Koment

Komentet janë të mbyllura.