​Dy aktivitete para kishës në kampusin e UP-së, kundërpërgjigje për liturgjinë serbe

Parlamenti Studentor i UP-së “Hasan Prishtina”,  si dhe Partia Socialdemokrate do të mbajnë sot aktivitete para objektit të Kishës Ortodokse serbe. Kjo si kundërpërgjigje ndaj riteve fetare të mbajtura në objektin ilegal brenda hapësirave të Universitetit. “Partia Socialdemokrate mban aktivitet. (Pranë Rektoratit të UP-së, Prishtinë, ora 09:30)”, thuhet në njoftimin e PSD-së. “Aktiviteti do të … Continue reading ​Dy aktivitete para kishës në kampusin e UP-së, kundërpërgjigje për liturgjinë serbe