​Drejtori i Mbrojtjes Civile të Kroacisë: 9 udhëtarë dhe shoferi vdiq, në autobus kishte edhe fëmijë

Drejtori i Mbrojtjes Civile të Kroacisë, Damir Trut, dha detaje të tjera në lidhje me ngjarjen e rëndë që ndodhi mëngjesin e së dielës në Brod ku nga aksidenti i autobusit të kompanisë “Deva Tours” mbeten të vdekur të paktën dhjetë persona. Sipas tij, në autobus kanë qenë 67 pasagjerë dhe dy shoferë. Nëntë pasagjerë … Continue reading ​Drejtori i Mbrojtjes Civile të Kroacisë: 9 udhëtarë dhe shoferi vdiq, në autobus kishte edhe fëmijë