​Drejtori i ATK-së iu shpjegon bizneseve masat për “ringjalljen ekonomike”

Drejtori i Administratës Tatimore të Kosovës (ATK), Ilir Murtezaj  ka mbajtur një tryezë me përfaqësues të odave ekonomike për të diskutuar për aplikimin dhe implementimin e masave të reja për ringjalljen ekonomike. Derisa i shpjegoi tri masat e Qeverisë Kurti që e prekin direkt edhe ATK, Murtezaj tha se është e nevojshme për bizneset dhe … Continue reading ​Drejtori i ATK-së iu shpjegon bizneseve masat për “ringjalljen ekonomike”