​Dr. Shala: Pacientja nga Gjakova është dërguar në Klinikën Infektivë për teste

​Dr. Shala: Pacientja nga Gjakova është dërguar në Klinikën Infektivë për teste

Drejtori i Spitalit të Gjakovës, Hilmi Shala ka theksuar se nuk ka asgjë të vërtet nga ato që janë shkruar në portale për pacienten nga Gjakova, e cila është dërguar sonte në Kliniken Infektivë të QKUK-së.

Ai ka sqaruar se pacientja është paraqitur me shenja të gjendjes girpoze dhe mjeku kujdestar në baze te anamnezes dhe shenjave, e ka referuar për në Klinikën Infektivë në QKUK për teste.


Postimi i Shalës në Facebook:

Pacientja është referuar nga kujdesi primarë në Spitalin e Gjakovës, me shenja të gjendjes gripoze. Mjeku kujdestar në baze te anamnezes dhe shenjave e ka referuar për në Kliniken Infektivë në QKUK për teste.
Nuk ka asgjë te vërtetë në ato që thuhen në portale. Me respekt, Hilmi SHALA

Lexo edhe

error: