​Dogana shënon rekord në të hyra, mbi 700 milionë euro deri më sot

​Dogana shënon rekord në të hyra, mbi 700 milionë euro deri më sot

Këtë vit Dogana e Kosovës ka mbledhur rreth 30 përqind më shumë të hyra se sa vitin që lamë pas. Dogana e Kosovës ka bërë të ditur se sot është tejkaluar shumë prej 700 milionë euro të hyra.


“Dogana e Kosovë sot ka tejkaluar 700 milionë euro te hyra dhe kjo paraqet herën e parë që arrihet ky rekord në mbledhjen e të hyrave. Respektivisht, sot janë raportuar 701.2 milionë euro e që në krahasim me vitin e kaluar paraqesin rritje me rreth 30% më shumë pasi vitin e kaluar kishim 543.5 milionë”, thuhet në komunikatën për media nga Dogana e Kosovës.

Lexo edhe

Video

error: