​Dështon mbledhja e Komisionit hetimor për energjinë

​Dështon mbledhja e Komisionit hetimor për energjinë

Ka dështuar të mbahet takimi i Komisionit hetimor parlamentar në lidhje me procesin e vendimmarrjes në sektorin e energjisë për periudhën 2006-2022, në nivelin legjislativ, ekzekutiv, rregullator dhe në ndërmarrje publike.


Aty ishte paraparë të votohet lista e dëshmitareve qe do të ftohen për intervistim.

Komisioni pritet të mblidhet me datë 28 të këtij muaji.

Lexo edhe

Video