​Deputetja e LDK-së: Qeveria Kurti më e dobëta në histori të vendit

Deputetja e Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK), Rrezarta Krasniqi ka renditur një varg akuzash ndaj Qeverisë Kurti. Gjatë seancës plenare, ku po debatohet për 100 ditët e ekzekutivit, deputetja opozitare tha se qytetarët janë zhgënjyer nga Qeveria Kurti. Sipas saj, kryeministri Kurti nuk ka prioritet zhvillimin ekonomik dhe mirëqenien e qytetarëve, por kapjen e shtetit. … Continue reading ​Deputetja e LDK-së: Qeveria Kurti më e dobëta në histori të vendit