​Daka: Shkarkimi im i porositur dhe joligjor

Ish-kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Valdete Daka e ka quajtur vendim të porositur shkarkimin e saj nga KQZ-ja. Në një konferencë të jashtëzakonshme për media, Daka tha se shkarkimi i saj është jokushtetues. “Ka përmbushur kërcënimin dhe premtimin gjatë fushatës zgjedhore për shkarkimin tim. Ky vendim është jokushtetues dhe joligjor. Arsyetimet janë qesharake dhe … Continue reading ​Daka: Shkarkimi im i porositur dhe joligjor