​COVID-19, nëntë persona të hospitalizuar në Infektivë

​COVID-19, nëntë persona të hospitalizuar në Infektivë

Nëntë të prekur me COVID-19 janë të hospitalizuar në Klinikën Infektive të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës.


Pesë raste janë në gjendje stabile, dy raste trajtohen në repart me oksigjenoterapi dhe përkujdesje intensive.

Në repartin e Mjekimit Intensiv janë duke u trajtuar 2 raste të tjera në gjendje të rëndë.

Lexo edhe

error: