​Çitaku: Qeveria të ngritë në instanca të larta planifikimin e Serbisë për ekzekutimin e ish-senatorit Marty

Nënkryetarja e Partisë Demokratike e Kosovës, Vlora Çitaku, ka kërkuar nga institucionet e Kosovës që të ngritë në instancat më të larta ndërkombëtare planifikimin e ekzekutimit të ish-senatorit zviceran, Dick Marty nga shërbimet sekrete serbe. Çitaku në një konferencë për medie, theksoi se interesat e shtetit të Kosovës dhe luftës së drejtë të UÇK-së duhet … Continue reading ​Çitaku: Qeveria të ngritë në instanca të larta planifikimin e Serbisë për ekzekutimin e ish-senatorit Marty