​Borrell: Të depërshkallëzohet situata në veri

Shefi për Politikë të Jashtme i Bashkimit Evropian, Josep Borrell, ka dënuar dhunën ndaj KFOR-it, Policisë së Kosovës dhe gazetarëve. Ai ka kërkuar nga autoritetet kosovare dhe nga protestuesit serbë të de-eskalojnë situatën në veri të vendit. “BE dënon dhunën tronditëse të sotme në Zveçan në termat më të ashpër të mundshëm. Veprat e dhunshme të … Continue reading ​Borrell: Të depërshkallëzohet situata në veri