​Borrell: Kemi marrë përgjigje nga Kosova dhe Serbia për propozimin franko-gjerman

Përfaqësuesi i Lartë i Bashkimit Evropian për Polikë të Jashtme dhe Çështje të Sigurisë, Josep Borrell, ka thënë se propozimi franko-gjerman për dialogun Kosovë-Serbi është një rast i mirë që duhet të shfrytëzohet nga palët. Para takimit të ministrave të Punëve të Jashtme të G7 në Munster të Gjermanisë, Borrell, tha se Kosova dhe Serbia … Continue reading ​Borrell: Kemi marrë përgjigje nga Kosova dhe Serbia për propozimin franko-gjerman