​“Boll Ma”, protestojnë gastronomët, kërkojnë lirimin e masave antiCOVID19

“Boll Ma”, “Vriteni virusin dhe jo bizneset”, “Le të kërcejmë” janë disa nga pankartat që përfaqësuesit e bizneseve po mbanin në duar derisa po protestonin para objektit të Qeverisë së Kosovës për t’i kundërshtuar masat antiCOVID-19. Protestës së gastronomëve iu janë bashkuar edhe disa qytetarë, e të cilët kërkojnë lirimin e dasmave. Përfaqësues të bizneseve … Continue reading ​“Boll Ma”, protestojnë gastronomët, kërkojnë lirimin e masave antiCOVID19