​Bislimi: Serbia e shfrytëzoi takimin për të mashtruar ndërkombëtarët

Zëvendëskryeministër i parë për integrim evropian, zhvillim dhe dialog i Republikës së Kosovës, Besnik Bilsimi, pas dështimit për të arritur marrëveshje në Bruksel gjatë së premtes në kuadër të raundit të fundit të bisedimeve me Serbinë, deklaroi se serbët shfrytëzuan takimin vetëm për të mashtruar komunitetin ndërkombëtar për gjoja gatishmërinë e tyre për bashkëbisedim. Sipas … Continue reading ​Bislimi: Serbia e shfrytëzoi takimin për të mashtruar ndërkombëtarët