​Bislimi: Dialogu rinis në qershor, në Bruksel morëm vetëm informacione

Në Komisionin për Punë të Jashtme dhe Diasporë po vazhdon debati mes anëtarëve të opozitës dhe zëvendëskryeministrit, Besnik Bislimi. Deputetja Ariana Musliu-Shoshi tha se nuk është detyrë e emisarit Miroslav Lajçak që të informojë ekipin negociator. Bislimi tha se kjo është amatoreske. Duke iu referuar si ish-profesor, Shoshi tha se Bislimi nuk i kishte ligjëruar … Continue reading ​Bislimi: Dialogu rinis në qershor, në Bruksel morëm vetëm informacione