​Bie numri i nxënësve në shkollat e vendit

Nga viti shkollor 2008-2009 deri në vitin shkollor 2019-2020, numri i nxënësve ka rënë për 26 përqind, apo për 114,323 nxënës. Në bazë të të dhënave për 19 komuna, janë 340 klasa që kanë pesë e më pak nxënës dhe 642 klasa që kanë më pak se 10 nxënës. Kështu thuhet në raportin e Institutit … Continue reading ​Bie numri i nxënësve në shkollat e vendit