​Biden dënon aneksimin “mashtrues” të Rusisë

Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Joe Biden ka dënuar përpjekjen “mashtruese” të Rusisë për të aneksuar katër zona të Ukrainës, të cilat sipas tij shkelin ligjin ndërkombëtar. “Rusia po shkel ligjin ndërkombëtar, po shkel Kartën e Kombeve të Bashkuara dhe po tregon përbuzjen e saj për kombet paqësore kudo”, tha Biden në një deklaratë. Ai … Continue reading ​Biden dënon aneksimin “mashtrues” të Rusisë