​Berisha: Sot referendumi i lirisë, shpresës, fitores

Ish-kryetari i Partisë Demokratike (PD), Sali Berishës thotë se sot do të jetë referendumi i lirisë, shpresës e fitores. Ai ka bërë thirrje që të gjithë të votojnë për këtë. “Sot referendumi i lirisë, shpresës, fitores! Të gjithë të votojmë”, ka shkruar Berisha. Partia Demokratike dhe demokratët përjetojnë sot një tjetër zhvillim në historinë e … Continue reading ​Berisha: Sot referendumi i lirisë, shpresës, fitores