​Berisha për “Ballkani i Hapur”: Nismë destabilizuese, do të përfundojë si flakë kashte

Ish-kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama thotë se “Ballkani i Hapur” është nismë destabilizuese për një rajon delikat politikisht. Ai tha se gjithçka duhet të bëhet me kuota dhe modelim, duke theksuar se kjo nismë do të përfundojë siç tha ai si flakë kashte. “Garantoj komunitetin ndërkombëtar se ‘Ballkani i Hapur’ është nismë destabilizuese sepse Ballkani … Continue reading ​Berisha për “Ballkani i Hapur”: Nismë destabilizuese, do të përfundojë si flakë kashte