​BE: Kosova refuzoi propozimin e QUINT-it për zgjedhjet serbe

Bashkimi Evropian tha se Kosova ka refuzuar “një propozim konstruktiv të paraqitur nga QUINT” për të lejuar qytetarët kosovarë me shtetësi serbe që të shprehin vullnetin e tyre të dielën e 3 prillit në zgjedhjet parlamentare dhe presidenciale të Serbisë. Zëdhënësi i BE-së për çështje të Politikës së Jashtme dhe Sigurisë,Peter Stano, në një konferencë … Continue reading ​BE: Kosova refuzoi propozimin e QUINT-it për zgjedhjet serbe