​Ardian Gjini rizgjidhet në krye të AAK-së në Gjakovë

​Ardian Gjini rizgjidhet në krye të AAK-së në Gjakovë

Ardian Gjini është rizgjedhur në krye të degës së AAK-së në Gjakovë. Kjo parti mbajti sot Kuvendin e 9 zgjedhor në Gjakovë në të cilën është konfirmuar kryetari si dhe është zgjedhur këshilli i përgjithshëm.

Gjini aktualisht është edhe nënkryetar i parë i partisë, ndërsa riktheu Aleancën në pushtet në Gjakovë kur fitoi zgjedhjet lokale në vitin 2017 si dhe triumfoi edhe në lokalet e vitit të kaluar duke marrë mandatin e dytë.

Në Kuvendin e Aleancës, ku ka marrë pjesë edhe kryetari i partisë, Ramush Haradinaj, janë zgjedhur drejtpërdrejtë 44 nga 64 anëtarë të këshillit të përgjithshëm.

Në bazë të statutit dhe Rregullores, Këshilli i Përgjithshëm i Aleancës në Gjakovë do ta ketë këtë përbërje:

Drejtpërdrejtë:

1. Ardian Gjini

2. Flamur Fetahaj

3. Durim Halilaj

4. Arben Bakalli

5. Eranda Kumnova Baçi

6. Adea Roka

7. Shkumbin Kastrati

8. Haxhi Sejdiu

9. Albulena Zuka Vokshi

10. Ermira Mehmeti

11. Teuta Pallaska Milla

12. Albina Sadrija

13. Agustin Shala

14. Himë Zeqa

15. Shpend Bajrami

16. Nik Hiseni

17. Besim Kadrija

18. Hekuran Hoxha

19. Valon Pnishi

20. Barbana Peja

Nga Kuvendi:

21. Xhavit Alijaj

22. Lahi Brahimaj

23. Teuta Haxhiu

24. Nikollë Lleshi

25. Alban Gjoshi

26. Nita Efendija Brovina

27. Albert Milla

28. Përparim Gutaj

29. Elida Pruthi


30. Dedë Nikollbibaj

31.Beqir Zenelaj

32. Luan Nimonaj

33.Alma Haraqia

34.Artan Peja

35. Vendim Shala

36.Edisa Bicurri

37. Devoll Kërleshi

38. Dukagjin Vezvesja

39. Blerta Qelaj Daci

40. Mustafë Alija

41. Naim Miftari

42. Mimoza Brovina

43. Besnik Rrahmani

44. Nikollë Radi

45. Dafina Pallaska

46. Ukë Berisha

47. Pjetër Ndou

48. Afërdita Lama

49. Betim Quni

50. Arita Zherka Hasi

51. Zenun Shabanaj

52. Fakete Bokshi

53. Fisnik Bakija

54. Lenditë Brahimaj

55. Ali Hoti

56. Afërdita Kurhasku

57. Mic Muhadri

58. Donika Grezda

59. Lavdim Deda

60. Pranvera Haxhimustafa

61. Mehmet Ramaj

62. Eriona Rama

63. Sami Shala

64. Shkëndije Hasanaj

Lexo edhe

Video