​Ambulancat specialistike kthehen në qendrat për trajtimin e pacientëve me COVID-19

Nga nesër do të pezullohet përkohësisht puna në ambulancat specialistike në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës (QKUK). Kjo përshkak të rritjes së numrit të spitalizuarve me COVID-19. Hapësirat e ambulancave specialistike tani do të shërbejnë për spitalizimin e pacientëve me COVID-19. Kështu ka bërë të ditur Shërbimi Klinik Universitar i Kosovës (ShSKUK). “Shërbimi Spitalor dhe … Continue reading ​Ambulancat specialistike kthehen në qendrat për trajtimin e pacientëve me COVID-19