​Aliu: Opozita po akuzon për të mbrojtur veten

Ministri i Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Liburn Aliu ka kritikuar partitë opozitare se po dëshirojnë të mbrojnë “keqqeverisjen” e kaluar duke e akuzuar atë. Në reagimin e tij, ministri tha se sulmet e opozitës karshi tij janë sepse po prek në kontrata dhe shkelje që kanë ndodhur në të kaluarën. Në seancën plenare, Aliu … Continue reading ​Aliu: Opozita po akuzon për të mbrojtur veten