​Aliu njofton pezullimin e “tiketës ngjitëse”, opozita kërkon dorëheqjen e tij

Ministri i Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Liburn Aliu, ka deklaruar se është pezulluar vendimi që i detyron qytetarët për të paguar 5 euro për “tiketa ngjitëse” në automjet me rastin e regjistrimit të veturës. Ai tha se do të shqyrtohet në hollësi si vendim, derisa ka siguruar se qytetarët nuk do të paguajnë 5 … Continue reading ​Aliu njofton pezullimin e “tiketës ngjitëse”, opozita kërkon dorëheqjen e tij