​Alarmante, një i vdekur dhe 888 raste të reja me COVID

Ministria e Shëndetësisë informon për 888 raste të reja me COVID prej 6,086 testimeve të kryera në 24 orët e fundit. Po ashtu, është shënuar edhe një viktimë, një grua nga Komuna e Gjilanit. Në 24 orët e fundit janë shëruar 38 pacientë. Prishtina regjistroi më së shumti raste të reja, gjithsej 182, pasuar nga … Continue reading ​Alarmante, një i vdekur dhe 888 raste të reja me COVID