​Aksioni i policisë, Bahtiri apelon për pjekuri dhe maturi tek qytetarët

Aksioni i policisë, Bahtiri apelon për pjekuri dhe maturi tek qytetarët Pas aksionit të Policisë së Kosovës dhe Njësisë Speciale në veri të Mitrovicës ku edhe u dogj një veturë e policisë nga qytetarët atje, kryetari i Komunës së Mitrovicës, Agim Bahtiri ka bërë thirrje qytetarëve për gjakftohtësi. “Pas aksionit të sotëm të Policisë së … Continue reading ​Aksioni i policisë, Bahtiri apelon për pjekuri dhe maturi tek qytetarët