Lajme   Biznes   Sport   Covid-19   Video   Kulturë   Magazina   Ngjarje

​Ahmeti iu bën thirrje bizneseve që janë përfituese të granteve që të plotësojnë dokumentet

​Ahmeti iu bën thirrje bizneseve që janë përfituese të granteve që të plotësojnë dokumentet

Kryetari i komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti iu ka bërë thirrje të gjitha bizneseve përfituese të grantit për bizneset e prekura nga #covid19 që të dorëzojnë të dokumentacionet e plotësuara për përfitim të këtyre granteve.

“Të gjitha bizneset përfituese të grantit për bizneset e prekura nga #covid19 e kanë obligative të i dorëzojnë të fotokopjuara qartë e të e plotësojnë dokumentacionin duke dorëzuar: – Leternjoftimin valid, kopje në të dy anët, – Konfirmimin e llogarisë bankare në emër të biznesit – Certifikatën e re të biznesit (që ka numrin unik identifikues ku fillon me nr81 dhe është 9 shifror. Dokumentacioni do të dorëzohet në sportelet në katin përdhese të ndërtesës së vjetër të Komunës”, thuhet në njoftimin e Ahmetit.


“Në mënyrë që të shmangim tollovitë dhe respektojmë masat mbrojtëse për #covid19, bizneset do të duhet të dorëzojnë dokumentacionin e kërkuar sipas orarit të caktuar në linkun më poshtë në të kundërtën nuk mund t’a bëjmë pranimin e dokumenteve. Për pranim do të përkujdeset ekipi i zyrtarëve komunal!​​”, ka njoftuar kryetari Ahmeti.

Linku: https://tinyurl.com/ybxboxcu

Lexo edhe

Video

error: