​Abdixhiku kërkon që të shkurtohet fushata zgjedhore

Kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK), Lumir Abadixhiku po kërkon që të shkurtohet fushata zgjedhore prej 30 ditë në 10 ditë. Për këtë çështje Abdixhiku i bëri ftesë publike edhe kryetarit të Vetëvendosjes, që aktualisht është kryeministër i Kosovës, Albin Kurti, kryetarit të Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), Memli Krasniqi dhe kryetarit të Aleancës … Continue reading ​Abdixhiku kërkon që të shkurtohet fushata zgjedhore