​AAK viziton tri sindikata

​AAK viziton tri sindikata

Grupi Parlamentar i AAK-së do të vizitojë sot tri sindikata.

Kjo në kuadër të diskutimit të vazhdueshëm me sindikatat në vend dhe trajtimit të kërkesave të tyre në Kuvendin e Kosovës.


GP i AAK-së së pari do ta vizitojë Sindikatën e Bashkuar të Arsimit, Shkencës dhe Kulturës (SBASHK) në ora 11:00.

Në ora 13:00, deputetët e AAK-së do të vizitojnë Sindikatën e Pavarur të Administratës së Kosovës, ndërsa Sindikatën e Policisë së Kosovës në ora 14:30. 

Lexo edhe

Video