​AAK bojkoton mbledhjen, kërkon të raportoj ministri Aliu, jo zëvendësi i tij

​AAK bojkoton mbledhjen, kërkon të raportoj ministri Aliu, jo zëvendësi i tij

Gjatë raportimit të zëvendës ministrit të Infrastrukturës, Hysen Durmishi në Komisionin për Mbikëqyrje të Financave Publike, deputetja nga AAK-ja Albana Bytyqi ka bojkotuar mbledhjen e Komisionit, për shkak sic tha ajo në raportim do të duhej të ishte ministri i Infrastrukturës, Liburn Aliu.


Komisioni vendosi që për mungesa të shumta për raportim nga ministri Aliu, t’i mundësohet të raportoj zëvendës ministri i këtij dikasteri, Durmishi.

Komisioni për shqyrton raportin e auditimit të performances “Vlera për para në ndërtimin e rrugëve lokale dhe rajonale” në Ministrinë e Infrastrukturës.

Lexo edhe

Video