​7 shenjat e gjuhës së trupit të cilat ju ndihmojnë të keni sukses në karrierë

Gjuha e trupit dhe komunikimi jo verbal luajnë një rol të rëndësishëm në jetën profesionale, po aq sa çdo veprim tjetër që konsiderohet i rëndësishëm në këtë fushë. Ajo që ne e quajmë përshtypja e parë, krijohet gjithmonë nga lëvizjet e trupit, gjestet dhe shprehjet e fytyrës po aq sa edhe toni i zërit. Autori … Continue reading ​7 shenjat e gjuhës së trupit të cilat ju ndihmojnë të keni sukses në karrierë