​6 muaj i zhdukur, ende nuk dihet asgjë për fatin e Bedri Rexhepit

​6 muaj i zhdukur, ende nuk dihet asgjë për fatin e Bedri Rexhepit

Sot janë bërë gjashtë muaj nga zhdukja e biznesmenit Bedri Rexhepi. Me datën 8 prill 2021 ai u zhduk në rrethana misterioze dhe akoma deri më tani nuk dihet asgjë për fatin e tij. Familjarëve po iu mbaron durimi.

Familjarët gjatë kësaj kohe kanë pasur dyshime në punën e prokurorisë, pasi mendojnë se institucionet duhet të kishin bërë më shumë rreth zbardhjes së fatit të biznesmenit.

KosovaPress i është drejtuar me pyetje Prokurorisë Themelore të Prishtinës rreth kësaj çështjeje dhe informacioneve të fundit, por të njëjtit nuk janë përgjigjur deri në publikimin e këtij artikulli.


Familjarët thonë se kanë edhe shumë arsye të tjera për të cilat dyshojnë se puna e institucioneve për gjetjen e Bedriut nuk është bërë deri tani sa dhe si duhet.

“Prokurorët nuk e kanë fare parasysh që ne jetojmë me muaj me ankth, kjo për shkak që ata nuk janë duke kërkuar njeriun e tyre dhe nuk bashkëndjejnë me neve si familjarë. Po ashtu, ne kemi dyshimet tona që kjo zhagitje po ndodhë për shkak që prokurorët janë duke shikuar mundësinë e ngritjes së aktakuzës me provat që kanë por pa e gjetur Bedriun dhe kjo pastaj do të vështirësonte edhe më shumë zbardhjen e rastit. Ne si familjarë kemi të angazhuar 3 avokatë për këtë rast por të njëjtit pothuajse asnjëherë nuk janë kontaktuar nga prokuroria e as nga policia për t’u informuar për veprimet që janë ndërmarrë ose që do të ndërmerren”, pati thënë kohë më parë vëllai i Bedriut, Vedat Rexhepi në një prononcim për KosovaPress.

Ai shton se si ngushëllim, atyre iu është thënë se ka shumë persona të pagjetur që nga lufta. Mirëpo, për ata kjo nuk qëndron dhe kërkojnë përgjegjësi nga institucionet e vendit.

Hera e fundit që Prokuroria ishte deklaruar rreth këtij rasti kishte të bënte me faktin se ata këtë çështje po e trajtonin seriozisht dhe po bashkëpunonin me të gjithë institucionet e tjera të sigurisë.

Lexo edhe

Video

3 Comments

  • […] ​6 muaj i zhdukur, ende nuk dihet asgjë për fatin e Bedri Rexhepit Pesë muaj nga zhdukja e Bedri Rexhepit, institucionet ende pa informacione për vendndodhjen e tij Rreth 5 muaj i zhdukur, familjarët e Bedri Rexhepit mendojnë se institucionet duhet të kishin bërë më shumë Prokuroria nuk ka arritur ende të identifikojë vendndodhjen e Bedri Rexhepit ​Një muaj paraburgim për personin që u prezantua si agjent i CIA-s e që lidhet me rastin e Bedri Rexhepit U shtir si agjent i CIA-s dhe AKI-së, kërkoi të holla për zbardhjen e rastit të Bedri Rexhepit, arrestohet 48-vjeçari Tre muaj nga zhdukja e Bedri Rexhepit, institucionet neglizhojnë rastin Mbi dy muaj i zhdukur, familjarët e Bedri Rexhepit kërkojnë ndihmën e qytetarëve I zhdukur prej dy javësh, ende nuk dihet asgjë për fatin e Bedri Rexhepit […]

  • […] muaj i zhdukur, ende nuk dihet asgjë për fatin e Bedri Rexhepit ​6 muaj i zhdukur, ende nuk dihet asgjë për fatin e Bedri Rexhepit Pesë muaj nga zhdukja e Bedri Rexhepit, institucionet ende pa informacione për vendndodhjen e […]

  • […] rreth fatit të tij ​7 muaj i zhdukur, ende nuk dihet asgjë për fatin e Bedri Rexhepit ​6 muaj i zhdukur, ende nuk dihet asgjë për fatin e Bedri Rexhepit Pesë muaj nga zhdukja e Bedri Rexhepit, institucionet ende pa informacione për vendndodhjen e […]

Komentet janë të mbyllura.