​5 gabime në rrjete sociale që duhet shmangur gjatë aplikimeve për punë

Sot rrjetet sociale janë më shumë se sa rrjetëzim. Kjo është duke u kuptuar, sidomos nga ata që kërkojnë punë, sepse kujdesi i tyre në mënyrën se si duken dhe çfarë postojnë është rritur. Një sondazh i vitit 2019 i kryer nga firma e shqyrtimit të shërbimeve të punësimit “JDP”, raporton se 84 për qind … Continue reading ​5 gabime në rrjete sociale që duhet shmangur gjatë aplikimeve për punë