​36 pacientë COVID pozitivë po marrin trajtim në të gjithë vendin

​36 pacientë COVID pozitivë po marrin trajtim në të gjithë vendin

Bazuar në raportet e datës 14 janar nga klinikat COVID-19 në QKUK dhe spitalet e përgjithshme, në trajtim mjekësor janë 36 pacientë të konfirmuar me COVID-19 pozitivë dhe 25 të tjerë post-COVID-19.

Me oksigjeno-terapi janë 25 pacientë, kurse në Mjekimin Intensiv të Klinikës Infektive 1 pacient.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme:

Klinika Infektive, 13 pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 21 pacientë post-COVID

Mjekimi Intensiv i Klinikës Infektive, 1 pacient


Klinika e Pediatrisë, 2 pacientë

Spitali i Prizrenit, 6 pacientë

Spitali i Pejës, 7 pacientë

Spitali i Gjakovës, 5 pacientë

Spitalit Mitrovicës, 3 pacientë

Spitali i Ferizajt, 2 pacientë

Lexo edhe

Video