​23 vjet nga masakra në Lagjen e Boshnjakëve

​23 vjet nga masakra në Lagjen e Boshnjakëve

Sot bëhen 23 vjet që kur dora e kriminelëve serbë mori jetën e 23 civilëve të pafajshëm në Lagjen e Boshnjakëve në Mitrovicë.


Forcat serbe më 15 prill të vitit 1999, pasi kishin mbledhur rreth 80 persona në shtëpinë e Mustafë Sahitit, kishin nisur torturimin e tyre dhe vranë 23 shqiptarë në gjithë lagjen.

Shtëpia në të cilën ndodhi masakra tashmë është shndërruar në Muze./KosovaPress/

Lexo edhe

Video