​114 pacientë të shtrirë në klinikat COVID dhe spitalet e përgjithshme

​114 pacientë të shtrirë në klinikat COVID dhe spitalet e përgjithshme

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës njoftoi se sot janë 114 pacientë të shtrirë në klinikat COVID dhe spitalet e përgjithshme.

83 të konfirmuar COVID-19 pozitivë

75 me oksigjeno-terapi

Në QKUK, 75 pacientë të shtrirë, 40 prej tyre COVID-19 pozitivë, 53 me oksigjeno-terapi.

– Klinika Infektive, 40 pacientë

– Klinika e Pulmologjisë, 33 pacientë


Në spitalet e përgjithshme po trajtohen 39 pacientë, 33 prej tyre COVID-19 pozitivë, 22 me oksigjeno-terapi.

– Spitali i Prizrenit, 7 pacientë

– Spitali i Gjakovës, 8pacientë

– Spitali i Pejës, 11 pacientë

– Spitali i Gjilanit, 8 pacientë

– Spitali i Mitrovicës, 4 pacientë

– Spitali i Vushtrrisë, 1 pacient

Lexo edhe

Video

error: